Over mij

Mijn naam is Petra van Zweden. Ik ben getrouwd en woon samen met Huib, Levi van 20 en Sil van 15 jaar in het buitengebied van Ovezande. Het is daar heerlijk rustig met veel natuur om ons heen. Ik werk 15 jaar in de kraamzorg. En vanaf 2019 ook als gecertificeerd Natuurlijke Kraamverzorgster. Deze warmtezorg richt zich volledig op een goede start voor moeder en kind, er kan gebruik gemaakt worden van wol of wolzijde omdat dit warmte regulerend werkt. We doen alles in overleg, waar jullie je goed bij voelen zal ik mijzelf aanpassen. Rust, en flexibel zijn in iedere situatie, vind ik belangrijk.

Omdat ik zelf kinderen heb en hen ruime tijd zelf gevoed heb kan ik je daarin ondersteunen. Kiezen jullie voor kunstvoeding, dan begeleid ik jullie uiteraard ook daarin. Nieuw leven is een wonder en iedere keer dat ik hier ook van mag genieten, blijft bijzonder. Naast de reguliere kraamzorg ben ik gediplomeerd in natuurlijke kraamzorg. Jullie als gezinnetje staan hierin centraal.

Ik sta ingeschreven bij de KvK onder nummer 57654484 en bij het KCKZ (kenniscentrum kraamzorg) onder nummer 205351. Jaarlijks volg ik daar -verplichte- onderwerpen om mijn kennis bij te houden.  Mijn zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.