Over mij

Mijn naam is Petra van Zweden. Ik ben getrouwd en woon samen met Huib, Levi van 17 en Sil van 13 jaar in het buitengebied van Ovezande. Het is daar heerlijk rustig met veel natuur om ons heen. Ik werk 14 jaar in de kraamzorg. En vanaf 2019 ook als gecertificeerd Natuurlijke Kraamverzorgster. Deze warmtezorg richt zich volledig op een goede start voor moeder en kind, er kan gebruik gemaakt worden van wolzijde omdat dit warmte regulerend werkt. We doen alles in overleg, waar jullie je goed bij voelen zal ik mijzelf aanpassen. Rust, en flexibel zijn in iedere situatie, vind ik belangrijk.

Omdat ik zelf kinderen heb en hen ruime tijd zelf gevoed heb kan ik u daarin ondersteunen. Kiest u voor kunstvoeding, dan begeleid ik u uiteraard ook daarin. Nieuw leven is een wonder en iedere keer dat ik hier ook van mag genieten, blijft bijzonder. Naast de reguliere kraamzorg ben ik gediplomeerd in natuurlijke kraamzorg. Deze zorg richt zich volledig op bijv. wollen kleding, wasbare luiers, natuurvoeding, dit alles hoe u het wenst.

Ik sta ingeschreven bij de KvK onder nummer 57654484 en bij het KCKZ (kenniscentrum kraamzorg) onder nummer 205351. En bij de organisatie Natuurlijke Kraamzorg, daar volg ik verplichte nascholingen om alles up to date te houden.  Mijn zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.